Kapaszkodjatok meg – itt a visszavonás gomb a Messengerben!
2018. november 08. írta: Geek Peet

Kapaszkodjatok meg – itt a visszavonás gomb a Messengerben!

Sikerült szombat éjjel félrészegen nyálas-szerelmes üzenetet küldened az exednek? Véletlenül eltévedt a pasidnak szánt szexi-selfie? Rájöttél, hogy hibával tele küldtél el egy félhivatalos üzenetet? A főnöködnek küldted el a haverod helyett, hogy igazából nem beteg vagy, csak másnapos? Ne parázz, ha elég gyors vagy, nem kell tovább magyarázkodnod!

cell-phone-connection-contact-6111.jpg

Azért nem kell rögtön hanyatt esni, a hírt igazából április óta tudjuk, akkor adta be végül a derekát a Facebook, s döntött úgy, hogy megérdemli a nagyérdemű is a lehetőséget arra, hogy törölhesse a meggondolatlanul vagy hibásan elküldött üzeneteit – korábban ez csak Mark Zuckerberg számára volt elérhető, ebből indult a hiszti és később született meg miatta a döntés. Ami viszont új hír ezzel kapcsolatban, hogy az elküldéstől számítva mindössze 10 percünk lesz mindezt megtenni, legalábbis erre enged következtetni a Messenger iOS verziójához kiadott release notes.

facebook.PNGHamarosan: töröld az üzeneteidet a chat ablakból elküldés után. ha véletlenül rossz képet, helytelen információkat vagy rossz címzettnek küldted, akkor könnyedén orvosolhatod, ha a küldéstől számított tíz percen belül törlöd az üzenetet. 

 

Tekintve, hogy ezt a funkciót a WhatsAppon (ami a Facebook tulajdonában van) már régóta lehet használni, ugyanígy a Viberen, ami a másik népszerű szöveges üzenetekre szakosodott applikáció, illetve még a Gmailen is van lehetőségünk arra, hogy visszahívjuk az elküldött levelünk – igaz, csak néhány másodpercig, de akkor is – a Messenger nem hogy nem kapcsolt időben, ami a felhasználói igényeket illeti, de bőven lemaradásban van.

Ezt fogják orvosolni a Messenger 191.0 verziójával.

Mindemellett egyébként magát a Messengert is csinosították és részben egyszerűsítették is nemrég. Ha minden igaz, hamarosan egy úgynevezett „Dark mode” is választható lesz majd a felhasználók számára, ehhez pedig a következő rettentően pontos dátummal sikerült szolgálni: „a közeljövőben”.

Köszönjük a forradalmi újításokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://geekgyik.blog.hu/api/trackback/id/tr6414359883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása