Megtaláltad már az új sötét módot a Messengerben?
2019. március 04. írta: Geek Peet

Megtaláltad már az új sötét módot a Messengerben?

Az elmúlt pár hónapban még csak tesztelték, most viszont már élesben is működik a Facebook új Dark Mode-ja a Messengerben. Viszont egyrészt kissé elrejtették az új funkciót, másrészt nem mindenkinek lesz elérhető.

A megtalálása nem egy nagy kaland, vagy átállítjuk egy adott beszélgetésen belül a default emojit a holdra, és elküldjük valakinek, vagy ha erre lusták vagyunk, megkérünk egy ismerőst, hogy küldjön nekünk egyet. Miután hozzáérünk a holdhoz, ilyen csinos kis holdacskák kezdenek hullani a képernyőn:

 fb_2.png

És utána a felső sávban megjelenik a Sötét mód aktiválásához mutató sor.

fb_1.PNG

Itt kiválasztjuk a turn on in settingeset, és amint ezt megtettük, a beállításokon belül máris megjelenik a sötét téma lehetősége, és után már kedvünkre kapcsolgathatjuk ki-be a megfelelő gombbal. 

fb_3.pngfb_4.png

 

 Sokaknál elég az emoji átváltása, másoknál – ahogy írtam is – hozzá kell érniük a holdhoz, akár többször, másoknál meg egyszerűen sehogy sem fog működni.

Ugyanis a funkció nem aktív mindenkinél, vannak olyan eszközök, amiken szimplán nem elérhető. Tehát nálam simán működik, de egyik ismerős készülékén nem – hiába jelentkezem be az ő Messengerébe a saját accountommal, nem vált át.

Ettől függetlenül hamarosan azért kiadhatja a Facebook most már az összes felhasználónak, legalábbis ez a kissé rejtett verzió erre enged következtetni. Tehát akik a jelenlegi szórásba nem estek bele, de nagyon szeretnének már sötét témát a Messengerbe, nem kell már sokat várjanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://geekgyik.blog.hu/api/trackback/id/tr4314667329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása